Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!
City Hotel Rembrandt Leiden
Discount slider image

Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!

- U krijgt de laagste kamerprijs;
- Kosteloos annuleren tot 48 uur voor reserveringsdatum;
- Gratis kamerupgrade (indien beschikbaar);
- Verruimde check-out tot 12.00 uur.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Deluxe double

De Rembrandt Deluxe kamers zijn groter dan de standaard doubles, compleet en comfortabel. Kameroppervlakte 24 vierkante meter. Elke kamer heeft airconditioning, een queensize of twin bed, een bureau, zitje, moderne badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en föhn.

De deluxe kamers bevinden zich op de derde etage, aan de voor- en achterkant van het hotel, met uitzondering van één deluxe kamer op de eerste etage. De deluxe kamers zijn allemaal verschillend qua indeling en uitstraling. Er zijn twee kamers met een Frans balkon en hoge ramen, andere kamers hebben een schuin hoog dak met karaktaristieke houten spanten die de kamer een unieke sfeer geven; superslim & stijlvol ingericht. Indien wij vooraf weten waar je voorkeur naaruit gaat, zullen wij hier indien mogelijk rekening meehouden.

In de Deluxe kamer kun je met drie personen verblijven, door het plaatsen van een extra bed. Hiervoor rekenenen wij € 29,50 per nacht; voor een babybedje € 19,50 per nacht.  

Kamersleutel
Je mobiele telefoon is je kamersleutel!

Zodra je bij ons bent ingecheckt ontvangt je een link op je eigen telefoon, waarmee je de kamersleutel activeert. Deze blijft actief gedurende het gehele verblijf en vervalt daarna automatisch. Je hoeft dus geen sleutels meer in te leveren.

Je hoeft hiervoor niets te downloaden en/of installeren.

Naast je kamer krijgt je ook toegang tot de voordeur, tussendeuren en het ontbijtrestaurant. Je kunt de sleutels delen met je reisgenoot. Om de deuren te openen swipete je naar rechts.

Meer info over kamers & beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op of boek direct online een kamer via het formulier op deze pagina.

  • Faciliteiten

  • Minibar
  • free WiFi
  • Tea/coffee facilities in the room
  • Airco
  • Safe