Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!
Rembrandt City Hotel Leiden
image

Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!

- U krijgt de laagste kamerprijs;
- Kosteloos annuleren tot 48 uur voor reserveringsdatum;
- Gratis kamerupgrade (indien beschikbaar);
- Verruimde check-out tot 12.00 uur.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

City Hotel Rembrandt

'waar de nacht op u wacht'
City Hotel Rembrandt is een sfeervol hotel met twintig kamers gelegen midden in het historisch centrum van Leiden, met uitzicht op Molen de Valk en de Oude Singel. Diverse musea, zoals onder andere De Lakenhal, Volkenkunde, Boerhaave en de Hortus Botanicus liggen op een steenworp afstand. Met meer dan duizend winkels en horecagelegenheden biedt Leiden voor ieder wat wils. Naast de verschillende modeketens zijn het ook juist de lokale boetiekjes met mode, interieur of delicatessen die de stad uniek maken. Welkom in Leiden, de stad van Rembrandt!

Vanwege de tweede COVID-19 golf is alle horeca op last van de overheid de komende tijd gesloten. Veel restaurants bezorgen maaltijden op locatie, dus geen paniek reserveer een hotelkamer, wij zorgen voor een vers ontbijt en onze collega restaurants voor een heerlijke lunch of diner die u kunt nuttigen bij ons in het hotel.

Fijne adresjes om af te halen of te laten bezorgen vindt u op onze restaurantpagina.

Leiden Centraal Station ligt op vijf minuten loopafstand en het strand van Noordwijk en Katwijk op 8km rijden vanaf het hotel.

NOOT: Vanwege COVID.19 werken wij momenteel vanuit huis en zijn beperkt aanwezig en telefonisch bereikbaar. Vragen graag via info@rembrandthotel.nl Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dank voor uw begrip!

Kamers
Vacature Front Office
Parkeren
Locatie
Lot Hotel